Concert Hasseltse Kapel

Hasseltse Kapel Hasseltplein 7, Tilburg

Op zondagmiddag 16 oktober 2022 geven het opleidingsorkest en het groot orkest een concert bij de Hasseltse Kapel. Aanvangstijd is 15.00 uur. Toegang is gratis.

Meet&Play

Loft Tilburg Ringbaan Oost 8-17, Tilburg

Op 20 oktober organiseren wij een Meet&Play, speciaal voor alle nieuwsgierige muzikanten die eens een repetitie mee willen maken. Muzikanten kunnen die avond geheel vrijblijvend meedoen met ons opleidingsorkest en/of ons groot orkest.  Wil je vrijblijvend meespelen? Kijk dan hier meer informatie. Of meld je meteen aan.

Nieuwjaarsconcert Verrassende Ontmoetingen

Concertzaal (Theaters Tilburg)

Op zaterdagavond 7 januari 2023 zal L'Echo des Montagnes samen met Popkoor AkoorT het Nieuwjaarsconcert verzorgen in de concertserie Verrassende Ontmoetingen. Dit is een concert dat door corona met een jaar is uitgesteld. Het concert vindt plaats in de Concertzaal en vangt aan om 20.00 uur.

€15

Nieuwjaarsconcert Het Laar

Het Laar Generaal Winkelmanstraat 175, Tilburg

Het opleidingsorkest en Proost! verzorgen op donderdagavond 26 januari een besloten nieuwjaarsconcert in Het Laar.

Meet & Play

Loft Tilburg Ringbaan Oost 8-17, Tilburg

Dat muziek maken op niveau samen kan gaan met een gezellige, ontspannen sfeer, weten wij bij L’Echo des Montagnes maar al te goed. Het is dan ook precies waar onze vereniging om bekend staat! Vanwege het succes van onze vorige Meet & Play organiseren wij er deze lente opnieuw één. Bespeel jij een instrument en [...]

Tilburg on Stage

Schouwburg Tilburg Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Op zondag 2 juli mogen wij ons als vereniging presenteren bij Tilburg on Stage. We verzorgen een verrassend optreden in het tijdsblok 15.00-18.00 uur, waarschijnlijk zijn we rond 16.00 uur ingepland in de foyer van de Schouwburg. 

Zomerconcert

Piushaven Kempenaarplaats 156, Tilburg

Op 9 juli sluiten we het seizoen 2022-2023 af met een zomerconcert in de Piushaven! Zowel het opleidingsorkest als het groot orkest zullen van zich laten horen. Het opleidingsorkest start om 12.00 uur, aansluitend speelt het groot orkest een licht, zomers programma met veel herkenbare muziek. Bij een deel van de nummers wordt gezongen door [...]

Vrienden van L’Echo Concert

Amarant Plaza Het Hoge Veer Bredaseweg 375, Tilburg

Op 17 september openen we het muzikale seizoen met een gezamenlijk concert door het opleidingsorkest en het groot orkest. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van L'Echo des Montagnes. Meer informatie volgt.

Ga naar de bovenkant