Nieuwjaarsconcert Het Laar

Het Laar Generaal Winkelmanstraat 175, Tilburg

Het opleidingsorkest en Proost! verzorgen op donderdagavond 26 januari een besloten nieuwjaarsconcert in Het Laar.

Uitwisselingsconcert Opleidingsorkest

De Wetering Weteringplein 1, Loon op Zand

Op 6 mei geeft het Opleidingsorkest een uitwisselingsconcert in de Wetering in Loon op Zand.

Meet & Play

Loft Tilburg Ringbaan Oost 8-17, Tilburg

Dat muziek maken op niveau samen kan gaan met een gezellige, ontspannen sfeer, weten wij bij L’Echo des Montagnes maar al te goed. Het is dan ook precies waar onze vereniging om bekend staat! Vanwege het succes van onze vorige Meet & Play organiseren wij er deze lente opnieuw één. Bespeel jij een instrument en [...]

Tilburg on Stage

Schouwburg Tilburg Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Op zondag 2 juli mogen wij ons als vereniging presenteren bij Tilburg on Stage. We verzorgen een verrassend optreden in het tijdsblok 15.00-18.00 uur, waarschijnlijk zijn we rond 16.00 uur ingepland in de foyer van de Schouwburg. 

Zomerconcert

Piushaven Kempenaarplaats 156, Tilburg

Op 9 juli sluiten we het seizoen 2022-2023 af met een zomerconcert in de Piushaven! Zowel het opleidingsorkest als het groot orkest zullen van zich laten horen. Het opleidingsorkest start om 12.00 uur, aansluitend speelt het groot orkest een licht, zomers programma met veel herkenbare muziek. Bij een deel van de nummers wordt gezongen door [...]

Vrienden van L’Echo Concert

Amarant Plaza Het Hoge Veer Bredaseweg 375, Tilburg

Op 17 september openen we het muzikale seizoen met een gezamenlijk concert door het opleidingsorkest en het groot orkest. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van L'Echo des Montagnes. Meer informatie volgt.

Uitwisselingsconcert Koninklijke Biltse Harmonie

Oosterlichtkerk De Bilt 1e Brandenburgerweg 34, Bilthoven

Op zaterdag 28 oktober vindt de tweede muzikale ontmoeting plaats met de Koninklijke Biltse Harmonie. De eerste ontmoeting was in maart dit jaar bij ons in Tilburg, de tweede ontmoeting is in de Oosterlichtkerk in Bilthoven. Tickets via reserveren@biltseharmonie.nl of aan de zaal.

BBM-Festival

De Schalm Meiveld 3, Veldhoven

Op 26 november 2023 speelt het Groot orkest o.l.v. Jack Otten als Festivaldeelnemer bij het BBM-Concertconcours in Veldhoven. We spelen om 16.05 uur.

Kennismakingsconcert Erik Somers

Loft Tilburg Ringbaan Oost 8-17, Tilburg

Op donderdagavond 18 april 2024 zal het groot orkest door middel van een aansprekend concert haar nieuwe dirigent Erik Somers voorstellen aan het publiek. Het concert vindt plaats in onze eigen vertrouwde repetitielocatie: de theaterzaal van De Loft aan de Ringbaan Oost. Aanvang 20.00 uur. Kom je luisteren? Je bent van harte welkom!

Ga naar de bovenkant