19 mei 2019: Lunchconcert 

Muziek maak je samen, en niet alleen binnen de eigen vereniging. Want met regelmaat verzorgt Koninklijk Erkende Harmonie L’Echo des Montagnes ook uitwisselingsconcerten met andere verenigingen. Op zondag 19 mei vindt weer zo’n bijzondere samenwerking plaats: dan geven L’Echo des Montagnes en Popkoor AkoorT een gezamenlijk concert.

In conferentiehotel De Guldenberg te Helvoirt verzorgen L’Echo des Montagnes o.l.v. Jack Otten en popkoor AkoorT o.l.v. Koos van Eijk elk een eigen muzikaal programma. Het koor wordt bij een drietal nummers begeleid door een aantal blazers van L’Echo. Op het programma van L’Echo staan onder andere Mack the Knife (Kurt Weil) en filmmuziek uit Hook (John Williams).

Popkoor AkoorT

Popkoor AkoorT is in 2010 opgericht en heeft sindsdien meerdere prijzen gewonnen. Hoogtepunt was de 2e plaats in de Topklasse Grote Koren tijdens het Balk Topfestival november 2017 in De Doelen. In 2017 nam het koor een clip op van de Happy Hardkoor Mix, in het bijzijn van Paul Elstak en JeBroer in de Red Bull Studio’s. Het koor zingt uitsluitend eigen arrangementen, de meeste van de hand van dirigent Koos van Eijk. De muziekstijlen variëren van pop, rap en happy hardcore tot gospel. Uptempo nummers worden afgewisseld met rustige, melodieuze songs. Het koor wordt begeleid door Hein van Berkel op keyboard, Pius van Erve percussie en Maurits de Bruin (bas)gitaar. 

Bestel snel kaarten

Het concert vangt aan om 11.00 uur. Na afloop van het concert bestaat de gelegenheid om te lunchen bij De Guldenberg. Voor de aantrekkelijke prijs van € 10,- p.p. (incl. 2 consumpties) weet u zich verzekerd van uw aanwezigheid bij dit unieke concert. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee naar binnen. Gezien de beperkte capaciteit van de zaal adviseren wij om zo snel mogelijk kaarten te reserveren. Die zijn verkrijgbaar via Paul Hulshof (e-mail: bestuur@lecho.nl).