In Memoriam

Op 30 september j.l. overleed onze ere-voorzitter Jan Smarius, hij was voorzitter van onze vereniging van 1999 tot 2012.

Jan was een verbinder die bijgedragen heeft aan de bloei van het orkest. Hij trad waar nodig op als intermediair, was een goed luisteraar en had voor iedereen aandacht en een positieve woord. In al zijn bescheidenheid was hij een waardig voorzitter die de vereniging overal op passende wijze vertegenwoordigde en met zijn groot netwerk onder de belangstelling van velen bracht. Hoewel Jan zelf geen muzikant was werd het motto “Zonder drank geen klank” ook door hem gerespecteerd. De vergaderingen bij Jan en zijn vrouw Ine thuis waren altijd van bourgondische aard en duurde vaak tot in de late uurtjes.

Ons laatste contact was op de laatste Algemene Ledenvergadering want als Jan fysiek in staat was tot bijwonen dan was hij van de partij en nog altijd even verbonden als in het verleden. Wij zullen hem dan ook zeer missen en koesteren de vele mooie herinneringen aan zijn voorzitterschap, bijzondere concerten en gezellig samen zijn.

Wij wensen Ine, Jeroen, Bart, Noor, Lotje en kleinkinderen veel sterkte met het verlies van deze fijne man “Een stille genieter met een hart van Goud.”