Meespelen met L’Echo

Wij streven naar een voortdurende instroom van enthousiaste muzikanten. Heb je muzikale belangstelling voor blaas- of slagwerkinstrumenten? En wil je op een gezellige en aangename manier met andere muzikanten samen spelen? Dan ben je van harte welkom bij L’Echo. Beginnende muzikanten zijn welkom in ons opleidingsorkest. Wij bieden ook mogelijkheden tot opleidingsfaciliteiten.

Repetities

Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00-22.15 uur in het theater van Loft Tilburg (voorheen Kunstbalie), aan de Ringbaan Oost 8-17 te Tilburg.

Concerten

Ongeveer zes keer per jaar verzorgt L’Echo des Montagnes koffieconcerten en presentatieconcerten. Er zijn regelmatig uitwisselingsconcerten met collega-verenigingen en er worden concerten op uitnodiging verzorgd. Vast onderdeel van de jaarlijkse agenda is een concertreis in het eerste weekend van oktober met feestavond, uitwisselingsconcert en het opluisteren van een mis.

 

Maak vrijblijvend kennis tijdens een Meet&Play

Regelmatig organiseren wij een Meet&Play, speciaal voor alle nieuwsgierige muzikanten die eens een repetitie mee willen maken. Je kunt die avond geheel vrijblijvend meespelen met één van onze orkesten. Gewoon komen luisteren mag natuurlijk ook. Heb je interesse in onze vereniging? Meld je dan bij ons via deze link.

Vacature: klarinetten

Onze orkesten hebben een uitgebreide, vrijwel complete bezetting. Maar we kunnen altijd uitbreiding gebruiken in onze beide orkesten. Toch brengen we de klarinetgroep hier graag even speciaal onder de aandacht. Speel je klarinet en ben je op zoek naar een goed en gezellig harmonieorkest? Kom dan vooral eens met ons kennismaken… en neem natuurlijk meteen je klarinet mee! Als je vooraf even een mailtje stuurt, dan zorgen wij dat er muziek voor je klaarligt.

 

 

Contributie

De hoogte van de contributie bij L’Echo is voor de verschillende categorieën als volgt.

  • Volwassenen: € 240,00 per jaar (€ 20,00 per maand).
  • Studenten: € 150,00 per jaar (€ 12,50 per maand).
  • Leden van het opleidingsorkest: € 120,00 per schooljaar (€ 10,00 per maand).
  • Aspirant-leden die een (basis)opleiding volgen bij het Factorium: € 25,00 per jaar.

Alle bedragen zijn exclusief een eigen bijdrage in de verzekeringskosten van € 12,00 (€ 1,00 per maand).

De contributie kan per maand, per kwartaal of per jaar worden betaald.

Inschrijfgeld is bij L’Echo des Montagnes niet verschuldigd.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Huishoudelijk reglement

Op 4 april 2013 is in de Algemene Ledenvergadering een nieuwe versie van het Huishoudelijke Reglement vastgesteld. Je kunt dit opvragen bij bestuur@lecho.nl