Lid worden

Algemeen

L’Echo des Montagnes streeft naar een optimale en evenwichtige samenstelling van het harmonieorkest om het door de leden aangegeven gewenste muzikale niveau te kunnen blijven behouden. Daarnaast wordt binnen de grenzen van het muzikale niveau ook gezelligheid nagestreefd.

Meespelen bij L’Echo

Wij streven naar een voortdurende instroom van enthousiaste muzikanten. Heb je muzikale belangstelling voor blaas- of slagwerkinstrumenten? En wil je op een gezellige en aangename manier met andere muzikanten samen spelen? Dan ben je van harte welkom bij L’Echo. Beginnende muzikanten zijn welkom in ons opleidingsorkest. Wij bieden ook mogelijkheden tot opleidingsfaciliteiten.

Concerten

Ongeveer zes keer per jaar verzorgt L’Echo des Montagnes koffieconcerten en presentatieconcerten. Er zijn regelmatig uitwisselingsconcerten met collega-verenigingen en er worden concerten op uitnodiging verzorgd. Vast onderdeel van de jaarlijkse agenda is een concertreis in het eerste weekend van oktober met feestavond, uitwisselingsconcert en het opluisteren van een mis.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Repetities

Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00-22.15 uur in het theater van Loft Tilburg (voorheen Kunstbalie), aan de Ringbaan Oost 8-17 te Tilburg.

Vacature: Klarinetten

Momenteel zijn we voor beide orkesten specifiek op zoek naar klarinetten. Speel je klarinet en ben je op zoek naar een goed en gezellig harmonieorkest? Kom dan vooral eens met ons kennismaken… en neem natuurlijk meteen je klarinet mee! Als je vooraf even een mailtje stuurt, dan zorgen wij dat er muziek voor je klaarligt.

 

 

Contributie

De hoogte van de contributie bij L’Echo is voor de verschillende categorieën als volgt.

  • Volwassenen: € 180,00 per jaar.
  • Studenten: € 100,00 per jaar.
  • Leden van het opleidingsorkest: € 70,00 per schooljaar.
  • Aspirant-leden die een (basis)opleiding volgen bij het Factorium: € 25,00 per jaar.

Alle bedragen zijn exclusief een eigen bijdrage in de verzekeringskosten van € 15,00.

De contributie kan per maand, per kwartaal of per jaar worden betaald.

Inschrijfgeld is bij L’Echo des Montagnes niet verschuldigd.

Huishoudelijk reglement

Op 4 april 2013 is in de Algemene Ledenvergadering een nieuwe versie van het Huishoudelijke Reglement vastgesteld. Je kunt dit opvragen bij bestuur@lecho.nl